Thursday, April 21, 2016

Utile videochat in Iasi



Cu toate ca uneori este privit negativ de catre multe persoane, videochatul s-a extins de-a lungul anilor, fiind o meserie recunoscuta cu carte de munca. In general, in acest domeniu, banii se castiga mult mai usor si nici nu necesita studii avansate. Cu toate acestea, constituie un avantaj pentru angajati cunoasterea cel putin a unei limbi straine, in special limba engleza. Acest lucru nu este obligatoriu si nici nu reprezinta un criteriu de angajare deoarece este optionala comunicarea verbala. 

Securitate

Pe langa problemele legate opinia celor din jur, un alt motiv de ingrijorare pentru angajati este asigurarea securitatii de catre compania de videochat. Din acest motiv, toate site-urile de videochat se ocupa personal de aceasta chestiune, prin suportul tehnic. Mai mult decat atat, majoritatea companiilor, pe langa suportul tehnic, au incheiate contracte cu firme de securitate, astfel ca mediul de lucru este 100% sigur. De asemenea, in absolut orice situatie, angajatul poate cere sau poate el insusi bloca persoanele cu care nu vrea sa comunice.

Contract liber, fara constrangeri

Un lucru foarte important de stiut despre acest domeniu, este acela ca firmele de videochat functioneaza legal, iar angajatii lucreaza sub un contract. Acest contract nu impune reguli. Practic, angajatii nu sunt obligati sau constransi sa adopte o atitudine fata de interlocutori sau sa faca lucruri care le displac. Angajatorul nu poate cere angajatului sa comunice cu o anumita persoana sau sa se expuna intr-o anumita tara.

Castiguri

Cele mai importante lucruri care atrag oamenii spre a practica acest job, sunt castigurile. De regula, firma angajatoare primeste un procentaj de 10%-60% din castigul total pe luna a unui angajat. Astfel, in cazul in care castigurile unui angajat sunt mai mici, un avantaj pentru acesta este acela ca nu va trebui sa achite o suma standard. De asemenea, angajatii primesc prime sau sporuri de munca.