Sunday, May 15, 2016

Avantaje regim hotelier Craiova



Toate marile orase ale tarii dispun de apartamente care pot fi inchiriate in regim hotelier, inclusiv Craiova. Astfel ca oricand ajungeti intr-o zona straina a tarii, nu mai este nevoie sa apelati la hoteluri sau pensiuni ce practica preturi inaccesibile, cand la sume inferioare pot fi inchiriate apartamente in conditii similare, dar cu o suprafata mai mare si situate in orice zona este nevoie.


Pe langa avantajul din punct de vedere financiar, un mare plus este faptul ca aceste apartamente dispun de masina de spalat, astfel ca bagajele noastre pot fi mai mici si mai usor de transportat. De asemenea, acesta este un aspect esential pentru cei care calatoresc cu avionul si le este impusa o limita de greutate a bagajului, care acum poate fi indeplinita cu usurinta, deoarece hainele se pot spala ori de cate ori este nevoie, motiv pentru care nu mai trebuie luate foarte multe.

Posibilitatea de a gati

Sa beneficiezi in vacanta de un frigider si aragaz poate sa te ajute sa faci economii semnificative, deoarece nu mai trebuie sa mananci in oras, in special la micul dejun sau pranz. Astfel, sumele economisite in acest mod, pot fi cheltuite pentru o cina romantica in oras sau in oricare alt mod. In plus, daca iti gatesti propria mancare, cu siguranta ca aceasta este mult mai sanatoasa, decat cea servita in majoritatea localurilor.

Spatiu in plus

Acesta este un mare beneficiu. Un apartament in regim hotelier poate fi vazut ca o casa la mare departare de casa. Orice turist isi doreste sa beneficieze de spatiu mai mult pentru a se relaxa, in loc sa se simta inghesuit intr-o camera minuscula de hotel. Aceste apartamente sunt ideale si pentru familii cu copii, deoarece fiecare are spatiul lui unde poate sa se desfasoare, astfel ca un concediu poate fi mult mai odihnitor si mai placut.