Monday, March 20, 2017

Cum trebuie aleasa o camera de filmat auto?

Traficul din marile orase este tot mai aglomerat, motiv pentru care multi soferi trebuie sa se inarmeze cu rabdare, dar si sa fie pregatiti si pentru situatii mai putin placute. Astfel, in asemenea conditii este ideala apelarea la camere de filmat auto, pentru ca cel mai mic incident sa poata fi capturat si eventual justificat in fata autoritatilor si asiguratorilor. Exista mai multe modele in acest sens, motiv pentru care aceste dispozitive se pot alege in functie de necesitati sau preferinte.
Diferite functii
In schimb, o camera la un pret mediu promite functii care, cu siguranta, vor multumi cei mai multi dintre soferi, datorita faptului ca pot inregistra la rezolutie full HD, insa si imaginile capturate in cursul noptii sunt de calitate. Se pot efectua si fotografii de calitate, in timp ce senzorul de miscare incorporat este foarte important datorita faptului ca se poate economisi energie, dar si spatiu de stocare, inregistrarea incepand in momentul in care este sesizata o miscare. Totodata, prin intermediul display-ului de circa 3 inch, momentele capturate pot fi urmarite direct pe camera, in cel mai scurt timp, in caz de nevoie, iar mai apoi transferate usor catre telefon, laptop sau tableta.
Usor de folosit
Aceste camere de filmat auto sunt foarte usor de folosit, avand cateva butoane simple, precum cel de pornire a dispozitivului, de activare a inregistrarii sau de a intra in meniu, iar alimentarea se face la bricheta masinii. In plus, aceste dispozitive au si sloturi in care pot fi atasate carduri microSD de pana la 32 de GB, astfel incat sa se poata filma suficient timp.

Cei interesati de astfel de produse gasesc la magazinul iUni o gama variata, pentru toate nevoile, in timp ce preturile sunt bune si difera in functie de tipul, modelul si functiile incorporate de aceste camere auto.

No comments:

Post a Comment