Sunday, August 13, 2017

Inscriptionari autoturisme la super pret

Procedura de inscriptionari autoturisme este tot mai populara in ziua de azi, fiind o variata ideala pentru promovarea serviciilor sau produselor unui brand, ce implica costuri accesibile, dar si mai mult confort pentru ca totul se desfasoara foarte rapid. Cu alte cuvinte, aceasta este o forma foarte simpla de publicitate la care pot apela toate firmele ce detin o flota de autoturisme. Masinile sunt vizibile in trafic atat in fata celorlalti soferi, cat si a pietonilor, fiind o publicitate mobila, lucru ideal, in special, in cazul marilor orase.
Preturi bune
Tarifele se calculeaza in functie de dimensiunile necesare, insa rareori depasesc cateva sute de lei. In acelasi timp, alte forme de publicitate impun necesitatea obtinerii anumitor autorizatii de la Primarie si nici nu au cum sa promita o garantie.
Usor de aplicat
Un alt avantaj important este reprezentat de faptul ca intreaga procedura se desfasoara in doar cateva zeci de minute, iar masinile pot fi reintroduse in trafic in aceeasi zi. In schimb, este important ca totul sa fie efectuat in ateliere bine pregatite, de catre angajati experimentati, capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii, chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.
Durata de viata

Exista mai multe optiuni ce pot fi puse in aplicare, fie ca este vorba despre un logo, un mesaj sau o intreaga campanie, iar totul se adapteaza in functie de preferinte si necesitati. De asemenea, durata de viata promisa variaza in functie de tipul de autocolant ales, intrucat unele aduc o garantie de pana la 2 ani, in timp ce altele pot depasi cu usurinta chiar si pragul de 5 ani, insa, bineinteles, si preturile sunt mai ridicate. Totodata, masinile pot fi duse la spalatorie fara probleme, iar inscriptionarea nu va fi afectata nici de precipitatiile din abundenta, rezultatele pastrandu-se in timp.

No comments:

Post a Comment